Καλωσορίσατε στην Ιστοσελίδα του 99ου Συστήματος Προσκόπων

Θερινές Κατασκηνώσεις 99ου Συστήματος Προσκόπων Μαρωνιτών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Σύστημα μας είναι έτοιμο για τις θερινές του Κατασκηνώσεις την κορυφαία δράση στην Προσκοπική μας χρονιά στην οποία όλα μας τα μέλη καλούντε να εφαρμόσουν όλες τους τις γνώσεις που απόκτησαν κατα την διάρκεια της χρονιάς αλλά, παράλληλα, και για να περάσουν μια αξέχαστη βδομάδα μαζί με ένα πολύ μεγάλο αριθμό άλλων Λυκοπούλων, Προσκόπων και Ανιχνευτών!!!

Αναλυτικά πιο κάτω οι ημερομηνίες και οι χώροι της κατασκήνωσης: 

1) Αγέλη Λυκοπούλων: Κατασκηνωτικός χώρος Πλατανιών: 9-16 Ιουλίου 2016, σε συνεργασία με το 76ον Στροβόλου, 254ον Αγίου Παύλου

https://drive.google.com/open?id=0B-2EHFOrz8PyY3VmWW85VWJXVW8

2) Ομάδα Προσκόπων: Σχολείο Καλοπαναγιώτη-Μουτουλά: 9-16 Ιουλίου 2016, σε συνεργασία με το 283ον Γερίου και το 301ον Κοκκινοτριμιθιάς

https://drive.google.com/open?id=0B-2EHFOrz8PyOEJLZ05LREFzU1U

3) Κοινότητα Ανιχνευτών: Τρόοδος-Λεμεσσός: 27 Ιουνίου με 3 Ιουλίου 2016, σε συνεργασία με το 86ο Παλ/σσας, το 250ο Γερίου, το 282ο Ταμασσού και το 301 Κοκκ/ας.

https://drive.google.com/open?id=0B-2EHFOrz8PyZVA4ajhNdUF1Nkk

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλώ χρησιμοποιήστε τους συνδέσμου κάτω απο τα στοιχεία της κάθε Κατασκήνωσης του κάθε Τμήματος. 

Ελπίζουμε στην άψοφη σας συνεργασία στα θέματα χρονοδιαγραμμάτων για την καλύτερη οργάνωση των κατασκηνώσεων! Όλα μας τα υλικά παραγγέλοντε απο πρίν και είναι μεγάλο πρόβλημα η καθυστέρηση στις πληρωμές! 

Για οτιδήποτε σας προβληματίζει ή για οποιαδήποτε βοήθεια παρακαλώ επικοινωνήστε με τους Αρχηγούς των Τμημάτων σας ή με τον Αρχηγό Συστήματος! Είμαστε όλοι στην διάθεση σας!!

Περισσότερες πληροφορίες καθημερινώς βρίσκετε στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/99onSPM/?ref=aymt_homepage_panel

Ευχαριστούμε!!!

You are here: Home Ειδήσεις Θερινές Κατασκηνώσεις 99ου Συστήματος Προσκόπων Μαρωνιτών