Καλωσορίσατε στην Ιστοσελίδα του 99ου Συστήματος Προσκόπων

Καλοκαιρινές Κατασκηνώσεις 99ου Σ.Π. Μαρωνιτών

Αγαπητοί γονείς Λυκόπουλων, Προσκόπων και Ανιχνευτών,

Θέμα: Ενημέρωση για Καλοκαιρινές κατασκηνώσεις Τμημάτων

Επικοινωνούμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για τις τελικές ημερομηνίες, χώρους και με ποιους θα συνεργαστούμε όσο αφορά τις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις των Τμημάτων μας, Αγέλης, Ομάδας και Κοινότητας Ανιχνευτών.

 

1)    Αγέλη Λυκοπούλων:

Η Αγέλη μας φέτος έχει επιλέξει τις ημερομηνίες 15-22 Ιουλίου 2017 για την καλοκαιρινή της Κατασκήνωση, στον κατασκηνωτικό χώρο του Σώματος Προσκόπων Κύπρου στα Πλατάνια. Φέτος η Αγέλη μας θα συνεργαστεί με το 86ο Σ.Π. Παλλουριώτισσας, το 283ο Σ.Π. Γερίου, το 82ο Σ.Π. Αγίων Ομολογητών και το 91ο Σ.Π. Αγίου Ανδρέα. Οι ημερομηνίες είναι τελικές. Περισσότερες πληροφορίες όπως κόστος, υλικά που θα χρειαστούν κτλ. θα ανακοινωθούν σύντομα αφού προχωρήσει και ο προγραμματισμός της κατασκήνωσης.

 

 

2)    Ομάδα Προσκόπων

Η Ομάδα Προσκόπων φέτος έχει επιλέξει τις ημερομηνίες 8-15 Ιουλίου 2017 για την δική της Κατασκήνωση, και για χώρο έχει επιλέξει τα Λούματα των Αετών, Κατασκηνωτικό χώρος του Σώματος κοντά στην Πλατεία Τροόδους. Η Ομάδα μας θα συνεργαστεί με το 86ο Σ.Π. Παλλουριώτισσας, το 297ο Σ.Π. Λατσιών, το 287ο Σ.Π. Τσερίου και το 82ο Σ.Π. Αγίων Ομολογητών. Περισσότερες πληροφορίες θα σας σταλούν σύντομα.

 

3)    Κοινότητα Ανιχνευτών

Η Κοινότητα Ανιχνευτών έχει επιλέξει φέτος την περίοδο 26 Ιουνίου με 1η Ιουλίου για την Ιπτάμενη κατασκήνωση της. Οι Ανιχνευτές δεν διανυκτερεύουν περισσότερες από 1 νύχτες στον ίδιο χώρο αλλά μετακινούνται συνεχώς γι’ αυτό και η ονομασία της Κατασκήνωσης είναι Ιπτάμενη. Έχουμε επιλέξει τις περιοχές της Ορεινής Πάφου για την κατασκήνωση μας, σε συνεργασία με το 250 Σ.Π. Γερολάκκου, 282ο Σ.Π. Ταμασσού, το 86ο Σ.Π. Παλλουριώτισσας αλλά και το 301 Σ.Π. Κοκκινοτριμιθιάς.

 

Ελπίδα μας είναι, όλα μας τα μέλη μηδενός εξαιρουμένου, να είναι στις Κατασκηνώσεις των Τμημάτων μας στο τέλος της χρονιάς, καθώς η Κατασκήνωση είναι το επιστέγασμα όλων όσων μας απασχόλησαν κατά την διάρκεια της χρονιάς στο Σύστημα και όπως λέει και ο Ιδρυτής μας «1 βδομάδα στην Κατασκήνωση, αξίζει 6 μήνες θεωρητικής διδασκαλίας σε μια τάξη».

 

Το Επιτελείο των Βαθμοφόρων και ο Σύνδεσμος Γονέων του Συστήματος μας, είναι πάντα κοντά σας για οτιδήποτε σας προβληματίζει για το θέμα των Κατασκηνώσεων. Κατανοούμε όλοι μας πως η περίοδος είναι δύσκολη, έτσι για οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με τον Αρχηγό του Τμήματος σας και οποιοδήποτε θέμα θα τύχει εμπιστευτικού χειρισμού από τους Αρχηγούς του Συστήματος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή οτιδήποτε χρειαστείτε παρακαλώ επικοινωνήστε με την Αρχηγό Αγέλης, Μαριάννα Πετρή στο 96527862, με την Αρχηγό Ομάδας, Μισιέλ Φραγκίσκου στο 99217696 και με τον Αρχηγό Συστήματος, Τζόζεφ Κοντό στο 99210107.

 

Με Προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Τζόζεφ Κοντός,

 

Αρχηγός Συστήματος

You are here: Home Ειδήσεις Καλοκαιρινές Κατασκηνώσεις 99ου Σ.Π. Μαρωνιτών