Καλωσορίσατε στην Ιστοσελίδα του 99ου Συστήματος Προσκόπων

Ετήσια Κοπή Βασιλόπιττας 99ου Σ.Π.Μαρωνιτών

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το 99ο Σύστημα Προσκόπων Μαρωνιτών είχε την κοπή της Βασιλόπιττας του για τον νέο χρόνο.Το παρών τους έδωσαν και οι γονείς που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και την κλήρωση των Χριστουγενιάτικων μας λιστών και τα δώρα που δώθηκαν σε Λυκόπουλα, Προσκόπους και Ανιχνευτές για το καλό του νέου έτους. 

Αφού και ο Πάτερ Πιέρ ευλόγησε και την βασιλόπιττα μας, το Λυκόπουλα μας Μάριος ΜπουΜανσούρ βρήκε το τυχερό φλουρί της και κέρδισε έτσι την δωρεάν συμμετοχή του στην καλοκαιρινή κατασκήνωση της Αγέλης μας!

2η Εκστρατεία Συλλογής Τροφίμων 99ου Σ.Π.Μαρωνιτών

Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, το Σύστημα μας διοργανώνει την 2η εκστρατεία του για συλλογή τροφίμων, σε συνεργασία με την Κάριτας Κύπρου το Σάββατο 12/4/2014, απο τις 14:00 μέχρι τις 17:00 στον χώρο του Συστήματος μας!! 

Μετά την 1η μας πολύ επιτυχημένη προσπάθεια πέρσυ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αλκιονίδες, με πρωτοβουλία της Αγέλης Λυκοπούλων του Συστήματος μας, θα προσπαθήσουμε και φέτος να προσφέρουμε την βοήθεια μας στην Κάριτας Κύπρου που στην συνέχεια θα προσφέρει όσα τρόφιμα μαζευτούν σε αυτούς που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. 

Ελπίζουμε, πως σε αυτή μας την προσπάθεια θα σας βρούμε δίπλα μας ο καθένας να προσφέρει ότι μπορεί και θέλει για να δώσουμε λίγη χαρά σε συνάνθρωπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, να περάσουμε όλοι ωραίες και ευλογημένες γιορτές.

2η Εκστρατεία Συλλογής Τροφίμων 99ου Σ.Π.Μαρωνιτών

Ιπτάμενη Κατασκήνωση 2014

Στις 17-23 Ιουλίου η Κοινότητα Ανιχνευτών του Συστήματος μας πραγματοποίησε την Μεγάλη Δράση Υπαίθρου ή αλλιώς την Ιπτάμενη της Κατασκήνωση με την συνεργασία άλλων 3 Κοινοτήτων Ανιχνευτών. 

Φέτος κοινή απόφαση για την Δράση των Ανιχνευτών μας ήταν η εξερεύνηση της ιστορίας των ορεινών περιοχών της Πάφου! Με σημείο έναρξης τον Πρόδρομο οι Ανιχνευτές κινήθηκαν μέσα απο μονοπάτια της φύσης μέχρι το χωριό Καμινάρια όπου διανυκτέρευσαν για το βράδυ! Οι επόμενες δύσκολες μέρες οι Ανιχνευτές εξερεύνησαν το Ευρωπαϊκό μονοπάτι της φύσης (Ε4) των Ενετικών Γεφυριών. Περνώντας απο όλα τα γεφύρια που συναντά κάποιος στο διάβα του, καταλήξαμε στο χωριό Παναγιά όπου διανυκτερεύσαμε ακόμα ένα βράδυ! 

You are here: Home Ειδήσεις