Καλωσορίσατε στην Ιστοσελίδα του 99ου Συστήματος Προσκόπων

Με πίστη στην πατρίδα, στην Οικογένεια και με οδηγό τον Νόμο και την Υπόσχεση...

Με την σημαντικότερη μέρα στην Προσκοπική μας ζωή να πλησιάζει, στην φωτογραφία απεικονίζετε η ζωή και το έργο του Ιδρυτή του Προσκοπισμού, Λόρδου Μπέιτεν Πάουελ, απο τις 22/2 που γεννήθηκε μέχρι και τις 22/2 που άφησε την τελευταία του πνοή!!

Μια απο τις σημαντικότερες τοποθετήσεις του ήταν, να αφήσουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο απ’ότι τον βρήκαμε..

Αυτός τον άφησε, αφήνοντας πίσω του περίπου 6 εκατομμύρια μέλη, 6 εκατομμύρια Πρόσκοπους σε όλο τον κόσμο με κοινό στόχο να αφήσουμε όλοι τον κόσμο μας λίγο καλύτερο απ’ότι τον βρήκαμε..!!

Με πίστη στην Οικογένεια, στην Πατρίδα και με οδηγό τον Προσκοπικό νόμο και την υπόσχεση, ας στρέψουμε όλοι την σκέψη μας σε όλους τους Αδερφούς μας σε όλη την γη με την ευχή η επόμενη μέρα Σκέψης να μας βρει λίγο καλύτερα απ’ότι σήμερα!

 

Και μην ξεχνάτε...Προσκοπισμός δεν είναι κόμποι, συνδέσεις, πυξίδες και χάρτες μόνο...Είναι η προσφορά προς τον Συνάνθρωπο, η αδελφική αλληλεγγύη, οι στιγμές γύρω απ’την φωτιά, το τραγούδι του αποχαιρετισμού στο τέλος μια κατασκήνωσης................!

Εκδρομή Συστήματος στα χιόνια 1/2/15

Το 99ον Σύστημα Προσκόπων Μαρωνιτών ανακοινώνει την εκδρομή του Συστήματος μας στα χιόνια την Κυριακή 1/2/2015. στο Τρόοδος. 

Τα Λυκόπουλα, οι Προσκόποι και οι Ανιχνευτές θα αναχωρήσουν με λεωφορείο απο το Σύστημα στις 7:45, θα μεταβούν στην Πλατεία Τροόδους όπου θα περάσουν την μέρα τους με παιχνίδια και δραστηριότητες που έχουν οργανωθεί απο τους Βαθμοφόρους του Συστήματος. Στην διάρκεια της εκδρομής θα μεταβούν στο Βοτανικό Κήπο Τροόδους και ακολούθως στο Adventure Park στην Κυπερούντα για γεύμα. 

Η επιστροφή υπολογίζετε γύρω στις 16:30 το απόγευμα! Αντί Προσκοπικό παντελόνι, η στολή θα φορεθεί με τζίν λόγο κρύου! Το κόστος είναι 15 ευρώ, και για τις οικογένεις με 2ο ή 3ο παιδί στο Σύστημα μας θα είναι 10 ευρώ!

Για περισσότερες πληρφορίες επικοινωνήστε μαζί με την Αρχηγό Αγέλης Μαριάννα Πετρή στο 96527862 και Αρχηγό Ομάδας Αντωνία Σάββα στο 99837641.

Σας περιμένουμε!!

Εκδρομή Συστήματος στα χιόνια 1/2/15

 

Scouts Rock Night Vol. 2

SCOUTS ROCK NIGHT Vol. 2

ΠΕΡΣΥ ΤΟ ΓΕΜΗΣΑΜΕ...ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ...

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ, 

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ BIG BAND THEORY, 

ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ....

ΣΤΙΣ 21/12/2014...ΑΠΟ ΤΙΣ 20:30...ΣΤΟ ΕΝΑΛΛΑΞ...

10 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ 1 ΠΟΤΟ....

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ!!!

!!!!!ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!

!!..ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..!!

Scouts Rock Night Vol. 2

You are here: Home Ειδήσεις