Καλωσορίσατε στην Ιστοσελίδα του 99ου Συστήματος Προσκόπων

Εορτασμοί Αγίου Γεωργίου

Το Σύστημα μας θα συμμετάσχει στους εορτασμούς του Σώματος Προσκόπων Κύπρου για την εορτή του Προστάτη των Προσκόπων Αγίου Γεωργίου με όλα του τα μέλη δηλαδή Λυκόπουλα όλων των ηλικιών, Προσκόποι, Ανιχνευτές και Βαθμοφόροι θα συμμετάσχουν στην Προσκοπική παρέλαση που θα γίνει στην Λεωφ. Στασίνου στην Λευκωσία. Στην παρέλαση όλα τα Συστήματα όπως και το δικό μας θα παρελάσουμε σαν Σύστημα και όχι ανάμικτα όπως γίνετε στις λοιπές παρελάσεις.

Η Αγέλή μας στο Joti - Jota

Joti-jota - Jamporee on the Internet-Jamporee on the Air

To Joti-Jota είναι μια αιτήσια δράση στην οποία λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 1.000.000 Προσκόποι από κάθε γωνιά του πλανήτη μας κι επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ασυρμάτους και διαδικτύου.

Ετσι και η δική μας αγέλη πραγμοτοποίησε κοινή δραση με τις αγελες 86ης   Παλλουριώτισσας και 301ης Κοκκινοτριμιθιάς  στο Σύστημα της Παλλουριώτισσας.

Τα λυκόπουλά μας χωρίστηκαν σε εξάδες. Υπήρχαν διάφορες βάσεις εκ των οποίων ηταν η χειροτεχνία , παιχνίδια με ασύρματους ,τραγούδια. Άλλη βάση , που ήταν και η κύρια αιτία της κοινής δράσης είναι οι υπολογιστές, τους οποίους χρησιμοποίησαν τα λυκόπουλα για να επικοινωνήσουν με άλλους προσκόπους, διαφορετικού συστήματος, επαρχίας ακόμη και χώρας. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο παιχνίδι το οποίο ήταν διαγωνιστικό.

Τα λυκόπουλα σε κάθε βάση έπαιρναν βαθμολογία για την επίδοσή τους όπου στο τέλος βγήκε και η νικήτρια εξάδα.

Η Αγέλή μας στο Joti - Jota Η Αγέλή μας στο Joti - Jota Η Αγέλή μας στο Joti - Jota

Movie Night 99ου Σ.Π.Μαρωνιτών

Movie Night, Σάββατο 11/10/14, στο Σύστημα μας στις 19:30!!! Ψηφίστε εσείς την ταινία της επιλογής σας στο Event μας, και ελάτε να την παρακολουθήσουμε μαζί!!! 5 ευρώ είσοδος, με δωρεάν pizza και πόπ-κορν!!!!

Πιο κάτω επισυνάπτουμε το event μας στο Facebook!!!!

https://www.facebook.com/events/724468217629838/

Ελάτε να περάσουμε μια όμορφη βραδιά!!!

You are here: Home Ειδήσεις