Καλωσορίσατε στην Ιστοσελίδα του 99ου Συστήματος Προσκόπων

Έναρξη εγγραφών 99ου Συστήματος Προσκόπων Μαρωνιτών 2014

Το Επιτελείο και ο Σύνδεσμος Γονέων του 99ου Συστήματος Προσκόπων Μαρωνιτών ενημερώνουν για την έναρξη της νέας Προσκοπικής χρονιάς του Συστήματος μας απο το Σάββατο 13/9/14. 

Απο τις 14:50 μέχρι και τις 17:00, οι βαθμοφόροι της Αγέλης, της Ομάδας αλλά και της Κοινότητας θα σας περιμένουν για να ενημερωθείτε για την νέα χρονιά που μας έρχετε!!!

Η εγγραφή στο Σύστημα μας κοστίζει 35 ευρώ τον χρόνο για κάθε 1 παιδί και επιπρόσθετα 5,50 ευρώ για κάθε δεύτερο ή τρίτο παιδί. 

Γίνονται δεκτά παιδιά απο 2α Δημοτικά και μεγαλύτερα καθώς η δυσκολία στην ανάγνωση των παιδιών 1ης Δημοτικού τα φέρνει σε δύσκολη θέση στο Σαββατιάτικο πρόγραμμα της Αγέλης! Αν υπάρχουν όμως παιδιά 1ης Δημοτικού που ενδιαφέρονται τότε είναι ευπρόσδεκτα!!

Οι συναντήσεις μας γίνονται κάθε Σάββατο απο τις 14:50 μέχρι και τις 17:00 στον χώρο του Συστήματος που βρίσκεται πίσω απο το εργοστάσιο Κώστα Θεοδώρου στον Στρόβολο. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αρχηγό Συστήματος, Τζόζεφ Κοντό στο 99210107, ή την Αρχηγό Ομάδας, Αντωνία Σάββα στο 99837641. 

Σας περιμένουμε και θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε κοντά μας!!

Έναρξη εγγραφών 99ου Συστήματος Προσκόπων Μαρωνιτών 2014

Έναρξη εγγραφών 99ου Συστήματος Προσκόπων Μαρωνιτών 2014

 

 

Τελική Προσκοπική Πυρά 2014

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το 99ον Σύστημα Προσκόπων Μαρωνιτών, διοργανώνει την τελική Προσκοπική Πυρά του για το κλείσιμο της Προσκοπικής μας χρονιάς και την προετοιμασία για τις Καλοκαιρινές Κατασκηνώσεις!

Προσκοπικό πρόγραμμα, σουβλάκια, αναψυκτικά, μπύρες και φυσικά όμορφη Προσκοπική παρέα, θα σας περιμένουν στις 21 Ιουνίου στο χώρο του Συστήματος μας απο τις 19:00 μέχρι πρωίας!!

Ελάτε να κλείσουμε μαζί μια όμορφη Προσκοπική χρονιά γεμάτη περιπέτεια και δράσεις, και βοηθήστε μας να βοηθήσουμε και εμείς όλα μας τα μέλη να συμμετάσχουν στις καλοκαιρινές μας κατασκηνώσεις, καθώς όλα τα έσοδα θα δωθούν για υποστήριξει των Κατασκηνώσεων μας!!

Σας περιμένουμε όλοι να ζήσουμε μια βραδιά Προσκοπική!!

99ον Σ.Προσκόπων Μαρωνιτων

Τελική Προσκοπική Πυρά 2014

 

2η Θέση στον Διαγωνισμός Επιλέκτων Ενωμοτιών 2014

Το τριήμερο που πέρασε 25-27 Απριλίου, στον χώρο της Πύλς Αμμοχώστου, η Επαρχιακή Εφορεία Λευκωσίας, διοργάνωσε τον 28ο Διαγωνισμό Επιλέκτων Ενωμοτιών με την συμμετοχή 13 Συστημάτων απο όλες τις περιοχές της Λευκωσίας. 

112 Προσκόποι απο όλα τα Συστήματα, για 3 μέρες, είχαν την ευκαιρία να συναγωνιστούν σε διάφορα θέματα, οργανώνοντας την δική τους κατασκήνωση στον χώρο που τους δώθηκε. Το δικό μας Σύστημα εκπροσωπήθηκε απο 9 Προσκόπους, την Αγγέλω Ατζαμιάν, Γιώργος Πετρή, Τζόζεφ Μπου Μανσούρ, Έλενα Χριστοδουλίδου, Στέφανο Χαννατζιά, Άννα Φραγκίσκου, Μαρία Ιωσήφ, Ραφαήλ Ιωάννου και Τζιοβάννη Χατζιωσήφ. Για αρκετό καιρό οι επίλεκτοι προσκόποι μας μαζί με τους 2 επιλαχόντες, την Αννίτα Σκούλου και την Τζοζεφινα Χατζιωσήφ, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον διαγωνισμό! Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους γιατί εκπροσώπησαν το Σύστημα μας επάξια!

Ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια τους αξίζουν όμως γιατί στην τελική κατάταξη το 99ο Σύστηματ με την Ενωμοτία Λέοντες, κατέλαβε την 2η θέση και την Αργυρή πλακέτα. Οι Προσκόποι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και σε ένα πολύ ψηλό επίπεδο κατάφεραν να κερδίσουν την 2η θέση! 

Όλο το Επιτελείο των Βαθμοφόρων αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Συστήματος μας νιώθουμε περήφανοι για τους Προσκόπους μας και τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε για αυτή την διάκριση! 

Πολλές ευχαριστίες οφείλουμε και στους Βαθμοφόρους μας για τις πολλές ώρες που σπατάλησαν στο Σύστημα και για τον κόπο τους για να είναι όλα ιδανικά για την όσο πιο σωστή προετοιμασία των Προσκόπων μας! 

Μπράβο σε όλους! Ας ξεκουραστούμε για λίγες μέρες και ας ετοιμαστούμε όλοι για πιο ψηλά, καλοκαιρινά, Προσκοπικά Ανεβάσματα!!

2η Θέση στον Διαγωνισμός Επιλέκτων Ενωμοτιών 2014 2η Θέση στον Διαγωνισμός Επιλέκτων Ενωμοτιών 2014

You are here: Home Ειδήσεις