Καλωσορίσατε στην Ιστοσελίδα του 99ου Συστήματος Προσκόπων

Συλλογή Τροφίμων 99ου ΣΠ Μαρωνιτών

Για ακόμα μια φορά, τα μέλη και το Επιτελείο του Συστήματος μας αλλά και διάφοροι φίλοι, έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο μαζεύοντας μεγάλες ποσότητες τροφίμων στην Ημέρα Συλλογής στο Σύστημα μας για την στήριξη του έργου της Κάριτας Κύπρου. 

Λυκόπουλα, Προσκόποι, Ανιχνευτές και Βαθμοφόροι πρόσφεραν τα τρόφιμα στους εκπροσώπους της Κάριτας για να βοηθήσουμε και εμείς με την σειρά μας στο κοινωνικό έργο που επιτελούν για την στήριξη των δυσπραγούντων οικογενειών της Κοινότητας μας. 

Ελπίζουμε πως αυτό δεν θα είναι αναγκαίο στο μέλλον, αλλά αν είναι τότε το 99ο Σύστημα Προσκόπων θα κάνει ότι μπορεί για να συνεχίσει να στηρίζει την Κοινότητα Μαρωνιτών που εκπροσωπεί επάξια!

 

1ο Προσκοπικό Rock Night

Με τεράστια επιτυχία το Σύστημα μας ολοκλήρωσε στις 22 Δεκεμβρίου το 1ο Προσκοπικό μας Rock Night, σε συνεργασία με το 86ο Σύστημα Προσκόπων Παλλουριώτισσας! Η μουσική σκηνή Εναλλάξ αποδίχθηκε τελικά αρκετά μικρή για να μπορέσει να εξυπηρετήσει όλους όσους ήθελαν να απολαύσουν τους Big Band Theory αλλά και τους δικούς μας καλλιτέχνες, Αβραάμ Κοντό, Μισιέλ Φραγκίσκου, Μαριλένα Πετρή και Έλενα Σκούλλου. 

Περίπου 170 άτομα έδωσαν το παρών τους βοηθώντας έτσι οικονομικά τα 2 Συστήματα για να συνεχίσουν και αυτά με την σειρά τους να προσφέρουν στα μέλη τους κάθε δυνατή βοήθεια! Και το συγκρότημα αλλά και τα δικά μας παιδιά πρόσφεραν μια πολύ όμορφη μουσική βραδιά σε όσους πέρασαν για να μας απολαύσουν, μικρούς και μεγάλους και απαίτηση όλων ήταν η επανάληψη της βραδιάς όσο πιο σύντομα γίνεται!

Joti/Jota 2013 στο 99ον Σύστημα Προσκόπων Μαρωνιτών

Joti/Jota 2013 στο 99ον Σύστημα Προσκόπων Μαρωνιτών

 

ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ 48ΩΡΟ JOTI/JOTA!

You are here: Home Ειδήσεις